Dr. Everett Storey

Dr. Everett Storey

Paylaşın!

1946 yılında, Albert Einstein tarafından ‘dahi’ olarak nitelendirilen Dr. Everett Storey, maddenin temel yasalarını keşfetmek için kapsamlı bir süreç başlatmıştı.

Dr. Everett Storey bir fizikokimyacı, mikrobiyolog, yayıncı ve yazardı ve “Ağır Su” ve hidrojenin radyoaktif olmayan izotopu olan Döteryumun kullanımı konusunda uzmandı. Amerika’nın çok gizli “Manhattan Projesi” üzerinde çalışmış ve Hidrojen Bombasının var olmasını sağlayan tetikleme mekanizmasını geliştirmişti. Bir insansever ve yaşam aşığı olan Everett Storey, savaştan sonra bir daha asla herhangi bir tür yıkımla ilgisi olmayacağına yemin etti ve bunu laboratuarlarının bir Politika Beyanı haline getirdi. “Zamanımızı ve enerjimizi olumsuz uğraşlarla harcamamız için doldurulması gereken çok fazla insan ihtiyacı var”.

Savaştan sonra Storey ve meslektaşları daha kişisel bir krizle karşılaştılar: bomba testlerine tanıklık ederken maruz kaldıkları radyasyon zehirlenmesinden ölüyorlardı. İşte o zaman Storey Cellfood’un kavramsal planını geliştirdi. Aynı su ayrıştırma teknolojisinin insan hayatını iyileştirmek için kullanılabileceğini teorize etti. Hidrojenin döteryum izotopunu ve gerekli eser mineraller, enzimler ve amino asitlerin bir karışımını kullanarak, hayati oksijen ve hidrojeni kan dolaşımına salabilecek, toksik radyasyonu ortadan kaldırabilecek, sistemlerini besleyip yeniden inşa edebilecek ve onu sağlığına kavuşturabilecek bir çözüm – bir ‘elektromanyetik denklem’ – yaratacaktı. Buradan yola çıkarak, dünyadaki tüm hastalıkların tedavisinin anahtarı olduğunu iddia ettiği CELLFOOD® (Döteryum Sülfat) ürününü yarattı.

Kendi icadı sayesinde kurtulan Storey uzun, sağlıklı ve üretken bir hayat yaşadı. Storey birçok keşifle anılsa da, en büyük başarısı vücudu iyileştirecek ve çevreyi yenileyecek bir madde tasarlamasıydı; CELLFOOD®. Everett L. Storey’in formülü, su molekülünü yeni oluşan Hidrojen ve yeni oluşan Oksijene ayırma konusunda eşsiz bir yeteneğe sahiptir. Su molekülünün bu şekilde parçalanması, vücuttaki mevcut nemin sadece beş yüz binde birini tek seferde içeren zincirleme bir reaksiyonla, yeni oluşan Hidrojen ve Oksijen gazlarının aynı anda salınmasına neden olur, bu da ek bir Oksijen kaynağı sağlar. 1985 yılında Birleşik Devletler Kongresi, Storey’in inanılmaz çalışmaları ve CELLFOOD®’u geliştirmesi nedeniyle tanındığı 1985 tarihli DEUTERIUM FREEDOM ACT’i kabul etti. 1995 yılında CELLFOOD® bir ilaç olarak değil, bir besin takviyesi olarak sınıflandırılmıştır.

CELLFOOD® ülkemizde CELLOXY markası ile piyasaya sunulmuştur.

Bu yazıda anlatılanlar bilgilendirme amaçlıdır. Tanı ve tedavi için doktorunuzun önerileri çerçevesinde hareket ediniz.

Randevu alın